Over ons

Autoschade Herstel WIBU-Den Haag B.V. is een innovatief en vakkundig autoschadeherstelbedrijf. Het bedrijf is, sinds de oprichting in 1976, uitgegroeid tot een begrip in Den Haag. “Repareren zoals het hoort”, aldus trotse eigenaar en oprichter Pim Hielkema.

Voldoen aan certificeringen

Vrijwel alles binnen onze organisatie wordt jaarlijks gecontroleerd. Onze medewerkers, de technieken die wij hanteren, het materiaal, de werkwijze en of we voldoen aan duurzaam repareren. Het houdt ons bedrijf scherp en we kunnen de klant ieder jaar weer aantonen dat we voldoen aan een streng eisenpakket. Zo weet u zeker dat wij kwaliteitswerk leveren wat is uitgevoerd door vakbekwame en gecertificeerde mensen.

Zodra u bij onze receptie bent geweest neemt onze schade-manager de schade op.

Afspraak - Autoschade Herstel WIBU-Den Haag

De schademanager houdt voor en tijdens het herstel contact met u

Daarbij hanteren

wij de haal- en brengservice, leenauto of fiets

Ook neemt WIBU

het papierwerk voor u uit handen

Binnen no-time is

uw auto weer zo goed als nieuw

Voor wie werken wij?

Wij werken voor alle autoverzekeraars, fleetowners, autodealers, assurantietussenpersonen en particulieren. We zijn de schakel tussen de klant en de verzekeraar. Wij hechten veel waarde aan een duidelijke communicatie richting alle betrokkenen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ons streven is iedere dag weer om onze klanten een prettige ervaring te bieden tegen een eerlijke prijs.

De werkplaats

Met een inpandig vloeroppervlak van 1.500 m² worden bij ons wekelijks bijna 50 auto’s vakkundig gerepareerd door gecertificeerde en zeer betrokken specialisten. Aan de ruime werkplaats bevindt zich een prettige wachtruimte en een receptie met vriendelijke mensen. Wij helpen u, zoals we zelf ook graag geholpen willen worden. De koffie staat voor u klaar.

De trots van Pim Hielkema

“Diversiteit en respect zouden bij iedereen hoog in het vaandel moeten staan. We moeten het immers samen doen, met respect voor elkaars waarden en normen. We lijken allemaal zo divers op deze aardbol, maar eigenlijk zijn de verschillen maar heel klein. We zijn allemaal wereldburgers! Mijn medewerkers zijn ook wereldburgers. Respect voor elkaar en voor de omgeving staat dan ook centraal binnen mijn organisatie. Ik wil hierin een voortrekkersrol vervullen. Diversiteit en respect zijn meer dan alleen woorden, het zijn werkwoorden!”

Pim Hielkema
Autoschade Herstel WIBU-Den Haag

Certificering

 

 

De Eurogarant-certificering, afgegeven door branchevereniging FOCWA, zegt genoeg. Hiernaast borgen wij ook onze kwaliteit middels onzeLees meer

Duurzaam Repareren en Groen Autoherstel

 

Duurzaam Repareren beheert een certificatie programma, dat gebaseerd is op een Product Markt Combinatie. Zo bepaalt niet de stichting deLees meer

Schadeherstelmeester-vestiging

 

Autoschade Herstel WIBU-Den Haag B.V. is sinds 2015 officieel geaccrediteerd als Schadeherstelmeester-vestiging. In versneld tempo zorgen nieuwe technieken en elektronicaLees meer

7 jaar garantie

 

Autoschade Herstel WIBU-Den Haag B.V. staat voor duurzaamheid en innovatie. Met de nieuwste reparatietechnieken maken wij onszelf nog slimmer. De kwaliteit gaat omhoog, maar uw rekeningLees meer

Contact

    Heeft u schade?

    Zou u zo vriendelijk willen zijn om met uw auto langs te komen, u hoeft hier geen afspraak voor te maken.

    Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00. Als deze schade via uw verzekeringsmaatschappij gaat wilt u dat uw groene kaart, kentekenbewijs en uw rijbewijs (voor eventueel een leenauto) meenemen dan maken wij hier een kopie van, maken foto’s van de schade en gaan een datum voor reparatie inplannen.

    Wilt u alleen een prijsopgave dan zien wij de auto liever i.p.v. foto’s voor een juiste indicatie. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons altijd bellen: 070-329 21 44.