Spuiten van uw auto

Een flinke kras, een klein plekje of een grote beschadiging? We herstellen de schade en spuiten uw auto zoals het hoort. Met specialisten die passie hebben voor het vak en gecertificeerd zijn. Zonder gedoe en een auto die weer zo goed als nieuw is. Zo helpen we u graag.

Spectrummeter voor kleurbepaling

Voor het herstellen van de schade in de juiste kleur maken we gebruik van een spectrometer. Deze meet precies de kleur van de lak en geeft dit door aan onze machine die de kleuren mengt. Zo weten we exact welke kleur nodig is en kunnen we vrijwel iedere kleur realiseren. Niet iedere garage beschikt over een spectrummeter, dus u kunt daar als kant mooi van profiteren.

Auto laten spuiten in dezelfde kleur

Dankzij de spectrummeter kunnen we een proces laten plaatsvinden, waardoor de kleur identiek is aan die van uw auto. Is het nog twijfelachtig, dan maken we gebruik van kleuregalisatie. Dit betekent dat we alle omliggende delen ook spuiten. Zo is er zeker geen kleurverschil meer zichtbaar.

Eigen kleurmakerij

In onze eigen kleurmakerij mengen we allerlei kleuren exact, zoals gevraagd wordt of nodig is. De watergedragen verf die wij gebruiken is van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor bent u lange tijd verzekerd van kleurbehoud. Zelfs verweerde autolakken kunnen wij precies met de hand maken. Welke kleur u ook wenst. Wij maken het graag voor u.

Milieu

Tijdens het maken van kleuren wordt bij ons met aandacht voor milieu en mens gewerkt. De centrale luchtafzuiging in ons pand is hierin belangrijk voor de gezondheid van onze medewerkers.