Uitdeuken zonder spuiten

Het uitdeuken van uw auto kunnen we met en zonder spuiten doen. Dit is afhankelijk van of er wel of geen lakschade is. Daar de kwaliteit en technologische ontwikkelingen van onze apparatuur lukt het in veel gevallen om het zonder spuitwerk te herstellen. Dit scheelt voor u weer in de kosten. Is er wel lakschade, dan moeten we voor een optimaal resultaat uw auto spuiten.

Uitdeuken met spuiten

Deuken zijn er in allerlei vormen en maten. Bij grote deuken kan bij het uitdeuken ervan lakschade ontstaan. Ook kan de deuk überhaupt al lakschade hebben. Voor een goed herstel is spuitwerk dan noodzakelijk. Onze specialisten beginnen eerst met het uitdeuken en gaan vervolgens egaliseren. Om uw auto weer zo goed als nieuw te krijgen wordt het beschadigde deel in exact dezelfde kleur van uw auto overgespoten.

Weer zo goed als nieuw de weg op

Indien de auto gespoten moet worden komen de kosten vaak hoger uit. De lak is relatief prijzig en het spuiten kost onze vakmensen wat extra tijd. Dit doen we alleen als het echt niet anders kan. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van het type deuk, de grootte en de plaats van de schade. Bij ons bent u ervan verzekerd dat de schade tegen een eerlijke prijs en vakkundig wordt hersteld. Wij werken aan uw auto, alsof het onze eigen auto is.