Grote autoschade herstellen

Grote schade aan uw auto? Ongeacht de omvang van de schade, het automerk, of de partij waar u verzekerd bent; wij bieden u de best passende en meest klantvriendelijke oplossing. Schade aan uw auto is immers al vervelend genoeg, daarom krijgt u bij ons standaard vervangend vervoer, een complete administratieve afhandeling van uw schade en bieden wij haal- en brengservice. Onze betrokken specialisten doen er alles aan om uw schade zo prettig mogelijk te herstellen. En prettig betekent bij ons vakkundig en snel, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Herstellen van auto’s met grote schade

Schade aan uw auto komt nooit gelegen. Toch is het van belang om dit vakkundig en bij het juiste bedrijf te laten herstellen. We zorgen dat uw auto, tegen een eerlijke prijs, weer zo goed als nieuw de weg op kan. Hoe we dat doen?

Afspraak - Autoschade Herstel WIBU-Den Haag

Maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak

 

Onze betrokken schademanager neemt de schade aan uw auto op

We nemen al het complexe papierwerk voor u uit handen

 

Vakkundige reparatie - Autoschade Herstel WIBU-Den Haag

De schade wordt vakkundig en zorgvuldig gerepareerd

 

Zodra de auto weer zo goed als nieuw klaar staat nemen we contact met u op

Onderdeel van Autoschade Herstel groep

Autoschade Herstel WIBU-Den Haag B.V. is onderdeel van de Autoschade Herstel Groep, één van de grootste autoschadeketens van Nederland. Om lid te zijn van deze keten dienen wij jaarlijks aan diverse strenge voorwaarden en eisen te voldoen. Deze voorwaarden hebben vanzelfsprekend betrekking op de reparatiekwaliteit, de kwaliteit van de service en gebruikte materialen, het kennisniveau van de reparateurs en de toepassing van milieuvriendelijke methodes. Wij vinden dit van groot belang en voldoen daarom aan verschillende certificeringen.

Autoschade Herstel WIBU-Den Haag