Airco onderhoud Den Haag

Uitstel van airco-onderhoud is één van de voornaamste oorzaken van problemen met de airco. Het systeem verliest namelijk ieder jaar een gedeelte van het koudemiddel. Na verloopt van tijd is er te weinig koudemiddel over en krijg je slijtage. De uiteindelijke kosten om dit te laten maken liggen vele male hoger dan wanneer je met regelmaat de airco laat controleren en bijvullen.

Airco reinigen en bijvullen Den Haag

Wij adviseren om ieder jaar de airco te laten reinigen en eens per vier jaar te laten bijvullen. Zo zorg je dat de koelcapaciteit van de airco behouden blijft. Het reinigen van de airco is eveneens belangrijk. Dit vermindert de aangroei van nieuwe bacteriën. We willen natuurlijk wel dat u fris en scherp achter het stuur zit. Voor uw eigen veiligheid en medeweggebruikers van groot belang.

Airco laten controleren

Airco zorgt voor veel comfort tijdens het rijden. Zolang de airco het doet is het vanzelfsprekend, maar zodra de airco niet werkt wordt het pas echt vervelend. Zorg dus dat de airco in orde is en laat het tijdig controleren. Zo rijdt u er in de zomer fris en alert bij en in de winter heeft u geen last van beslagen ruiten.