Kleine autoschade herstellen

Een deukje in het portier, een barst in de ruit of een grote kras op de voorbumper; wij zijn sterk in het herstellen van schadewerk aan uw auto. Onze gecertificeerde vakmensen doen er alles aan om de schade aan uw auto snel en bekwaam te herstellen. Tegen een eerlijke prijs, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Kortom; repareren zoals het hoort.

Spotrepair

Kleine autoschade kunnen wij snel en tegen scherpe tarieven herstellen. Dit doen we door gebruik te maken van Spotrepair. Door deze slimme en innovatieve manier van repareren hoeft het gehele paneel van de auto niet verwijderd te worden. Zo kunnen we plaatselijk en effectief repareren, zonder in te leveren op de kwaliteit. Dit scheelt voor ons in tijd en voor u in kosten. Binnen een dag is uw auto professioneel hersteld en weer klaar voor een volgende rit.

Easy to fix, binnen 1 dag klaar

Dat we innovatief zijn blijkt uit het feit dat we zijn aangesloten bij Easy2Fix. Een werkwijze om u, bij kleine schade, snel weer op weg te helpen. Hoe werkt het?

Meld schade online - Autoschade Herstel WIBU-Den Haag

Meld uw schade online door een foto te sturen

Scherpe offerte - Autoschade Herstel WIBU-Den Haag

Ontvang gratis een scherpe offerte

Schade vakkundig - Autoschade Herstel WIBU-Den Haag

Laat de autoschade direct en vakkundig repareren

Dankzij Easy2Fix weet u precies waar u aan toe bent en scheelt het gedoe en tijd. Wel zo prettig. Veelvoorkomende vormen van autoschade die wij snel voor u kunnen repareren: deukschade, lakschade, sterretjes, velgschade, interieurschade en steenslag. Twijfelt u of we de schade snel kunnen herstellen? Neem dan even contact met ons op.

Kleine schade aan uw auto

Een ongeluk zit in een klein hoekje, evenals schade aan uw auto. U kunt er soms zelf niets aan doen. Toch is het belangrijk om de schade aan uw auto vakkundig te laten herstellen door een gecertificeerd bedrijf. Het werkt als volgt:

Afspraak - Autoschade Herstel WIBU-Den Haag

Maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak

Onze betrokken schademanager neemt de schade aan uw auto op

Vakkundige reparatie - Autoschade Herstel WIBU-Den Haag

De kleine schade kan door Spotrepair of Easy to Fix vakkundig worden gerepareerd

Zodra de auto weer klaar staat nemen we contact met u op

Kleine autoschade vakkundig herstellen

Autoschade Herstel WIBU-Den Haag B.V. is onderdeel van Autoschade Herstel Groep, één van de grootste autoschadeketens van Nederland. Om lid te zijn van deze keten dient WIBU jaarlijks aan diverse strenge voorwaarden te voldoen. Deze voorwaarden hebben vanzelfsprekend betrekking op de reparatiekwaliteit, de kwaliteit van de service en gebruikte materialen, het kennisniveau van de reparateurs en de toepassing van milieuvriendelijke methodes.