Ruitschade

Een kleine barst, deuk, sterretje of kras in uw autoruit is zo gebeurd. Het is belangrijk om ruitschade op tijd te herstellen. Goed zicht is namelijk van levensbelang. Ruitschade is anders dan autoschade en dient dan ook door specialisten hersteld te worden. Of uw autoruit nu gerepareerd of vervangen moet worden: bij ons bent u van harte welkom en wordt uw ruit secuur, vakkundig en tegen een eerlijke prijs hersteld.

Ruitschade herstellen of de ruit vervangen, zonder gedoe

Ruitschade betekent ongemak en dit willen we snel en bekwaam voor u herstellen. Afhankelijk van de schade wordt bepaald of u kunt wachten op de reparatie. Ondertussen verzorgen wij de administratieve en financiële afhandeling met u of uw verzekeraar. De ‘echte’ koffie staat voor u klaar in onze prettige wachtruimte.

Kalibreren van uw auto

De technologie in auto’s is steeds complexer en geavanceerder. Doordat onze vakkundige specialisten zich continu blijven ontwikkelen houden we onze kennis bij van nieuwe innovaties in auto’s. Sensoren, camera’s, rijbaanassistentie, parkeerfuncties, licht en regensensoren en het maken van een noodstop zijn hier enkele voorbeelden van. Na een ruitvervanging kalibreren wij uw auto, zo zijn we er zeker van dat alle functionaliteiten weer werken zoals het hoort. U kunt weer veilig de weg op.