Autoschade Herstel WIBU- Den Haag gaat verder uitbreiden!

In deze tijd is er ook goed nieuws te melden! Autoschade Herstel WIBU-Den Haag investeert in het verder uitbreiden van capaciteit.

Momenteel wordt er klein en groot schadewerk verricht, zoals ruitschade, uitdeuken, spuitwerk, aircoservice, uitlijnen en technisch onderhoud. Voor verdere uitbreiding met diensten was in de huidige vestiging gebrek aan ruimte’, aldus directeur en eigenaar Pim Hielkema.

Met de uitbreiding van het tegenovergelegen pand aan de Platinaweg 2 in Den Haag wordt het inpandige vloeroppervlak vergroot naar 2.500 m2.
Het nieuw aangekochte pand wordt ingericht voor ruitenreparaties, ruitenvernieuwing, restyling en aflevering klaarmaken van de gerepareerde auto’s.

Ook het extra parkeerterrein van het aangekochte pand tegenover de receptie van Autoschade Herstel WIBU-Den Haag wordt ingezet als extra comfort voor de klanten en relaties bij bezoek, taxaties en afleveringen.

Over Autoschade Herstel WIBU – Den Haag
Autoschade Herstel WIBU-Den Haag is door Pim Hielkema opgericht in 1976 en werkt voor alle autoverzekeraars, fleetowners, autodealers, assurantietussenpersonen en particulieren.