7 jaar garantie

Autoschade Herstel WIBU staat voor duurzaamheid en innovatie. Met de nieuwste reparatietechnieken maken de experts zichzelf nog slimmer. De kwaliteit gaat omhoog, maar uw rekening gaat omlaag. En uw auto behoudt zijn waarde en uitstraling. Daar durft WIBU zelfs maar liefst 7 jaar garantie op te geven.

Easy2Fix

Als klant heeft u behoefte aan snelheid, gemak en een betaalbare oplossing voor kleine autoschade. Met Easy2Fix, dé reparatieformule voor krasjes en deukjes, speelt WIBU in op uw behoeften. Binnen no-time rijdt u met een blinkende auto de deur weer uit. En de kosten? Die vallen gegarandeerd mee.

Schadeherstelmeester

In versneld tempo zorgen nieuwe technieken en elektronica voor slimmere auto’s, meer comfort en veiligheid. Maar ook voor een probleem bij schade. Want hoe slimmer de auto, hoe complexer het reparatieproces. Een complexe schade vereist vakmanschap en merkspecifieke kennis, techniek. Kortom: een erkende specialist, een Schadeherstelmeester. Autoschade Herstel WIBU is sinds 2015 officieel geaccrediteerd als Schadeherstelmeester-vestiging.

Groen Autoherstel

Kiezen voor Autoschade Herstel WIBU is kiezen voor de natuur. De vestiging wordt jaarlijks streng gecontroleerd door Groen Autoherstel, een gerenommeerde en onafhankelijke stichting die hoge eisen stelt aan herstelbedrijven op het gebied van duurzaam en milieubewust repareren.