Autoschade of ruitschade?

Ik heb schade aan mijn auto, wat nu?

Of het nu gaat om een kleine of grote deuk, een kleine of grote kras of wellicht schade aan uw autoruit: schade is nooit leuk. Daarom doen de specialisten van WIBU er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Hoe? U maakt een afspraak, onze schade-expert neemt de schade aan uw auto op, wij nemen al het complexe papierwerk van u over en repareren uw auto snel en vakkundig. Om mobiliteit te garanderen bent u bij WIBU altijd verzekerd van passend vervangend vervoer en haal- en brengservice.

WIBU, sterk in autoschadeherstel

Autoschade Herstel WIBU is onderdeel van Autoschade Herstel Groep, één van de grootste autoschadeketens van Nederland. Om lid te zijn van deze keten dient WIBU jaarlijks aan diverse strenge voorwaarden te voldoen. Deze voorwaarden hebben vanzelfsprekend betrekking op de reparatiekwaliteit, de kwaliteit van de service en gebruikte materialen, het kennisniveau van de reparateurs en de toepassing van milieuvriendelijke methodes.

WIBU, sterk in ruitschadeherstel

Een deuk of een sterretje? Een barst of een kras? Ruitschade is anders dan autoschade. Waar WIBU voor autoschade werkt volgens de normen Autoschade Herstel Groep, is het bedrijf voor ruitschade aangesloten bij GlasGarage, de autoruitspecialist  van Nederland. Of uw autoruit nu gerepareerd of vervangen moet worden: bij WIBU bent u van harte welkom.

Autoschade of ruitschade? Meld het ons.

Kras, deuk, barst of sterretje? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulieren en we nemen direct contact met u op om de schade te repareren.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png.